11.11.10 - Båten kommer til Trondheim

Det er nesten så det er litt uverkelig. For ca syv måneder siden tok vi kontakt med Cathrine Allway i England for å høre om vi kunne være potensielle kjøpere av båten hennes "Atlantic Jack". "AJ" ble ferdigstilt i 2007 og ble rodd over "dammen" det samme året av frøken Allway og makker. Nå, en fuktig, tidlig novemberdag er båten kommet til Norge. Ventetiden ser endelig ut til å være over.

Les mer …

02.11.10 - Emil prøver seg hos sangpedagog

Det har seg nå sånn at Emil brenner for dette prosjektet. Han er jo genuint interessert i å få inn penger og er villiig til å gjøre stort sett det meste for å få det til. Kombiner dette med at han lever og ånder for oppmerksomhet, så har du den perfekte deltaker for en talentkonurranse. Emil jobber på Lindorff som arrangerer Onedorff, med L-factor. En talentkonkurranse for alle de ca 700 menneskene som jobber i Lindorff-konsernet.

Les mer …

07.09.09 - Sønner av Norge starter

Om ikke helt nøyaktig, så i hvert fall ca et og et halvt år siden, fikk jeg tidenes mest kryptiske melding av Emil der jeg fikk forespørsel om å være med i en braintrust og skulle møte på Barmuda på Solsiden i Trondheim. En time etterpå sitter jeg klar med penn og papir og hører Emil og Trond fortelle om den galeste historien jeg har hørt. De hadde i tillegg innkalt Marius Størdal og Morten Hegdal.

Les mer …

12.10.10 - Facebook vi nå

Det er 12.10.10 og Sønner av Norge har i skrivende stund 2 fans facebook. Meg selv og John, vi har lagt opp og ordnet facebook-side den siste uken, og har akkurat lagt den ut. Etterpå skal vi ha ett SANmøte med Emil, John, Mats og meg. Emil har også invitert Are for å hjelpe oss med kick-off, og  Per Ivar som skal hjelpe oss  med ny trailer ettersom mine videoredigeringsegenskaper er noe begrenset og traileren vi faktisk har per i dag, egner seg best i søppelkurven.

Les mer …