Bli sponsor

Bli sponsor

Hvorfor støtte Sønner av Norge?

 
"Denne ekspedisjonen gir deg og din bedrift mulighet til å profilere sitt merkenavn gjennom et sunt, motiverende og spennende prosjekt. Vårt samarbeid med Landsforeningen for hjerte- og lungesyke gir deg som aktør mulighet til å motivere mennesker og bidra tilbake til samfundet. Et eventuelt samarbeidet vil være med på å motivere ansatte, engasjere kunder og andre interessenter gjennom media, dokumentar, sosiale medier og word of mouth. Sønner av Norge står som garantist for nasjonal oppmerksomhet !" 
Hei, 
 
for det første tusen takk for at du trykket deg inn på denne siden. I og med at du også har trykket deg frem til "Bli Sponsor", så regner jeg med at du er på jakt etter mer informasjon om vårt prosjekt. For utenom det som står skrevet på nettsiden er det svært ønskelig å komme i kontakt med akkurat deg for å høre hvordan du eller din bedrift kunne se for seg å bidra til prosjektet. 
 
Sønner av Norge - Rowing the Atlantic 2011 er stadig på søken etter sponsorer som ønsker å bidra med kapital, tjenester og utstyr. Vi velger å se på oss selv som et meget aktuelt sponsorobjekt da vi figurer i media med ukentlig frekvens, har en stadig voksende facebook-gruppe, masterstudent ved Boston University Gøril Furu lager dokumentar og vår nettside hvor det blir aktuelt å følge oss under selve løpet. 
 
Ved interesse eller andre spørsmål vennligst ikke nøl med å ta kontakt med meg:
 
957 96 606
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 

Mvh

Emil